Reisverslag april 2022

Geert, voorzitter van onze raad van bestuur, is momenteel op de terugweg van zijn reis naar Sevapur en Vinobajipuram. Het opzet van de reis was de vorderingen van het gemeenschapswaterproject op te volgen, en natuurlijk onze Indische vrienden en projecten te bezoeken. Hier rechts wordt hij warm ontvangen door Mr Sivendran. Hieronder een korte samenvatting van de reis met foto’s.

Enkele beelden van het eerbetoon en bezoek aan het graf van de Groene Guru Namalvar ter gelegenheid van het samenwerking akkoord tussen hen, Inba Seva Sangam en de Texaanse organisatie die de komende 5 jaar 50 jonge bio boeren sponsort om 3 jaar deeltijdse bio-opleiding te komen doen.

1
1

Dr. Markandan, de huidige voorzitter van Inba Seva Sangam. Hij is nu 87 jaar en herstel nog van een lies operatie maar hij wou niet ontbreken bij de ondertekening van deze belangrijke overeenkomst.

Bezoek aan Theo’s Bakery

Het enthousiasme voor de bakkerij is nog gegroeid bij de scholieren van de middelbare school na de opleiding in een school in Cauvery. 5 van hen kregen daarvoor een attest waarmee ze vlot werk gaan kunnen vinden bij bakkers in de streek.